Camper huren Omgeving Oeffelt

Uw vakantie begint bij KWS Camperverhuur in Gennep. Bekijk ons aanbod Nieuwe Luxe Campers. Voor iedereen de geschikte camper. Woont u in Oeffelt?  Koop of huur uw nieuwe camper bij KWS Campers in Gennep.


Brand New Camper Vans - Enjoy your life

Onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Onze campers komen uit het jaar 2019 en 2020 en zijn voorzien van twee jaar garantie. Hierdoor kunt u zonder problemen op reis of u nu een camper wilt kopen of huren. Ook zijn onze campers voorzien van de benodigde extra's. Zoals een fietsendrager, luifel, hefbed, garage en verwarming.


Een camper huren is vaak handiger dan kopen wanneer u maar drie keer per jaar met de camper weg gaat. Dit scheelt bijvoorbeeld in de kosten voor de caravanstalling. Wij stallen de camper in dit geval voor u. U hoeft de camper alleen maar af te halen en u kunt van de vakantie gaan genieten zonder zorgen. Indien u in de buurt van Oeffelt woont bent u binnen drie minuten op onze locatie.


Toch liever een camper kopen? Na een of twee jaar verkopen wij onze campers. Hierdoor kunt u goedkoop een nieuwe camper aanschaffen, omdat de camper in de eerste twee jaar snel afschrijft. 

Ons aanbod